:)

Hej!!!
förlåt för att jag inte har skrivit, men jag var på fest i onsdags och i går så jag har inte haft tid att skriva. det var skit roligt på festen och när ngra klass kamrater spelade kort om vem som skulle suga av en rosa dildo så var det ingen som inte skrattade haha. Nu är jag hemma hoss min pappa och gossar med katterna och dom är så gulliga!! dom har blivit riktigt stora nu! jag har just nu en sovande katt i knät. Jag ska vara hemma hoss pappa hela helgen och gossa med katterna :)



emmavicctoriaa

Skärholmen

har precis lekt klart med Iris och tidigare i dag så var jag i Skärholmen med Ela :) jag köpte en tröja  och såg ett par skit coola skor i h&m. ska till Skärholmen i gen i mårrn och ska kanske köpa skorna, eller vad tycker ni? och så ska jag kanske köpa en skinnjacka :) får se hur det blir.

emmavicctoraiaa


IRIS<3

älskade katt, vad ska jag ta mig till? du gör allt som du inte får, men ta det lugnt älskade katt... jag kommer alldrig att överge dig <3 jag kommer kämpa för att ha kvar dig <3<3

emmavicctoriaa

barnvakt

är hemma med syrran och pysslar, ingen kommer komma hem förän typ 5 lr ngt -_-' haha
men det är ju så klart mysigt att det bara är vi två tjejer :)
nu ska jag fortsätta med pysslet :)

emmavicctoriaa


So boooring!

va på handbollsmatch, morsan spelade och jag höll på att somna! det var så TRÅKIGT!!! har varit hemma hela dan och typ slappat :p i mårrn ska jag passa syrran hela dan, kommer att få gå upp typ klockan 7 lr ngt -_-' kommer at vara så TRÖTT!! chattar med lite olika roliga människor och ska nog snart lägga mig :)

emmavicctoriaa

LOV!

Har äntligen fattat att det är LOV!! Det kommer att bli så skönt att få slippa skolan och allt skit! efter det så slipper jag skolan i yttligare 2 veckor, jag har PRAO!! :) men som klart så slipper man ju inte läxor :/

emmavicctoriaa

idol

asså jag fattar inte! hur kunde Loulou åka ut? hon var ju den BÄSTA av tjejerna!!!!! varför kunde inte Sepideh åka ut??!! hon suger!!!
Men som tur är ju min favorit JOHAN PALM kvar :) han äger ALLA!!! <3<3<3

Johan Palm. Foto: Daniel Ohlsson/TV4

emmavicctoriaa

-

har varit hoss älsk och "pluggat" det blev ju inte så mkt plugg haha
vill bara att du ska veta att jag ÄLSKAR dig lina ullberg <3<3<3

-

jag var hemma från skolan i dag för ajg mådde lite dåligt och för att få dagen att gå så slappade jag och gjorde läxor, det var faktiskt ganska tråkigt. i mårrn har jag prov i biologi och så ska jag lämmn in ett arbete om Albert Einstein är varken klar med Albert och jag kan typ ingenting om det vi ska ha i prov!



emmavicctoriaa

RSS 2.0