Bild ^^



vad tycks?

emmavicctoriaa

livet är inte alltid lätt...

jag vet att det är vissa saker som man inte kan styra över och en sak som inte jag kan styra över stör mig skit mycket och jag blir arg på mig själv varje gång.. jag vill bara få fram orden till dig själv, men det går inte. och det blir inte enklare av att jag inte vet vad du vill...

jag vill bara få fram orden och våga ta första steget, men som sagt så låser jag mig där och om jag inte försöker snart så kommer jag antagligen förlora dig. men tro mig jag vill! snälla vänta på mig!

emmavicctoriaa

lovet har tagit slut..

jag hade ju tänkt att skriva lite på lovet men orkade inte haha.
men här kommer lite av det som jag gjorde på lovet iafl.

jag har typ sovit, varit med älsk, varit med pappsen, firat jul & nyår och varit med Sandra. på julen var vi typ inga hemma men presenterna var det inget fel på och jag fick typ allt som jag ville ha :)
på mitt nyår så hände d typ inget spec men maten som jag åt då var himmelsk! det blev kycklingshnitzel med ost och parmaskinka i och stampad potatis. gott värre!! sen kollade vi på filmer och mös sen komm ju fyverkerierna! i

sen så började ju skolan för ngra sagar sen och det var väll både roligt och tråkigt haha
igår och i dag har jag varit med Lina och typ inte gjort ngt spec men vi behöer inte göra ngt spec för att ha d roligt och du ska veta vad vi än gör så har vi roligt älsk! det går inte att beskriva vad du betyder för mig!

emmavicctoriaa


RSS 2.0