Sjukling

Älskade,älskade Syster krya på dig!

emmavicctoriaa

LOV!

I går slutade skolan! jaaaaaa!
nu är det 18 sköna lov dagar kvar sen ska man tillbaka till stressen och tidiga mårnar. snart kommer den efterlängtade julen oxå! hoppas att jag får någonting av det som jag önskar mig!
här kommer en liten önskelista:
Promekers
Pengar
Mobil!
Mod
med mera..

5 dagar kvar, jag räknar ner!

emmavicctoriaa

lov

 snart kommer det efterlängtade lovet och man får slappa och vara med kompisar hela dagarna! komme rbli såååå skönt!
det kommer även att bli skönt att få betygen som man "slitit" för hela terminen, hoppas jag får bra betyg! haha.

det kommer nog inte bli så jätte mycket bloggande i framtiden, har inte "tid" med det, men ska försöka hålla er upprättade iallafall!

nu ska jag fortsätta lyssna på Johan palm!

emmavicctoriaa


tjejkväll :)

hej!
jag är hemma hoss min kompis som har fyllt ¨år och vi firar henne. vi kommer kolla på film typ hela natten haha.
alla hennes kusiner (eller många av dom hahah) och sen så är det bara jag och Lina och jag fattar ingenting av vad dom säger! haha

emmavicctoriaa

sena kvälla och tidiga mornar

jag har den senaste tiden gått och lagt mig runt 23-00 och det är ovanligt för mig så det slutar med att jag bli enormt trött på morgonen! i dag blir det ännu en sen kväll, men som tur så är det ju lördag imårrn och då får jag ju sova lite längre än vad jag i vanliga fall gör.

i dag var jag i stan och jag köpte skor och en present till min kompis som precis fyllt år. jag ska dit på fest i mårrn, undrar vilka som kommer. imårn så ska jag nog till stan igen tror jag :)

kollade på idol och såg att Robbin åkte ut, jag tyckte att han var den bästa av dom tre, jag tyckte att alice skulle ut men så blev det ju tyvär inte. hade helst sett att Johan Palm hade varit i final och den vunnit hela skiten menmen...


Johan Palm. Foto: Daniel Ohlsson/TV4Robin Bengtsson. Foto: Daniel Ohlsson/TV4
emmavicctoriaa

:'(

vet att jag inte skrivit på ett tag, men jag har faktiskt ett skäl.....
jag har varit sjuk nu i några dagar och det har varit en hel del plugg och jag har inte kommit på mågot speciellt att skriva om så det har fått vara helt enkelt.

i fredags krossades mitt hjärta...  Johan Palm åkte ut ur Idol!!!! men men, vad kan man göra? han kommer antagligen att bli "känd" hur som helst men det var ju lite tråkigt att han åkte ut! varför kunde inte Alice åka ut?

emmavicctoriaa

RSS 2.0