Tillbaka för ett litet tag

hejsan allihoppa :)
ja jag vet, jag är urusel på att skriva, men nu så händer det! Har inte skrivit på helt sjukt känge ju! Min kompis Ela var den som fråga om varför jag inte har skrivit ngt på så länge, svaret är enkelt.... Jag har inte orkat, även fast jag kanske har haft tid... (A)
Det har hännt mycket sen sist, men om jag skulle skriva allting så skulle det ha sån himlans lång tid hehe.
Nu på Torsdag ska jag, Nelly, Robin, Lina och Ela (får se om ngn annan kommer) till Vista Galan, eller vad den kommer att heta i år, hoppas Stefan och några andra roliga gamla lärare kommer :)

Jag känner mig lite duktig, jag har börjat tränaaa! Inte så grovt men ändå..! Min älskade simmare, Robin Duda, lär mig att simma som ett proffs  och så tvingar jag mig ut att springa och göra lite annat :)

Sitter just nu i datorkunskapssalen och håller på att dö av tristess, varför MÅSTE man ha den hära lektionen? Den ingår inte ens i kärnämnenen... Men men man kan ju inte ha roligt hela tiden..

 Snart är det lunch, hoppas på att det blir någonting gott, sopm typ köttfärsås och spaghetti ( även fast jag åt det hemma igår, men det är typ den godaste maträtten som finns i skolan för nästan allting annat smakar typ.. skit)

Nu måste jag dra, innan Alberto ser att jag är inne på internett, men jag har ju ingenting att göra, så vad annars ska jag göra?!

hej då för den hära gången :)

emmavicctoriaa

RSS 2.0