hairwaves



Photoshoppad av mig
Lineart: kanza.deviantart.com

snart kommer en förbättrad version.

emmavicctoriaa

Fanny

Är hemma hoss pappa och snorungarna ha precis kommit hem från farmor och farfar. Det blir alltid så mycket ljud och liv hemma när dom kommer hem!
Men det får man ju räkna med, dom är ju små.

Igår hämtade pappa och Ullis Fanny, en Dvärg Pudel. Hon blev 3 månader i går och hon är såå gullig! En riktig hårboll! Haha.

I fredags så var jag med min kusin Emelie, hennes kille, Fenja, Nora, Noras kille och en till kille och kollade på bio, En shoppahollics bekännelse, den va skit bra!

Ska snart åka hem till mamma där en hög av läxor väntar.

emmavicctoriaa

Ensam hemma

Nu när man e klar med gymnasievalet och 1/3 av nationella proven så känns det ganska så lungt. Men fullt så lungt är det inte, läxor får man ju fortfarande.
Håller på med en no läxa, ska ha prov om några veckor och jag har inte kommit någonstans men kommer nog att jobba upp det nu.

Håller på att söka sommarjobb, gick runt i hela huddinge och frågade och det var bara ett enda cafe som ville ta emot en 15 åring! På de andra ställena sa dom att man anting var tvungen att vara 16 eller 18. Hoppas hoppas att jag får det dära jobbet på cafet!

Mina gymnasieval: 
S:t martins (mode-design)
S:t Eriks (mode-skrädderi-design)
Textilagymnasiet (textil-mode-design)
Vackstanäsgymnasiet (textil-form-design)
Östra gymnasiet (NV kriminal, NV arkiologi/historia, NV/NV, TE KTH paketet, TE kriminal)

Idag kommer jag och min älskade bror att vara hemma ensamma, hoppas att han inte sover hemma så att min kompis och hennes pojvän kan komma :D

Bye

emmavicctoriaa


RSS 2.0