förväntansfulla veckor framöver :D

Sitter hemma och tråkar. Har just gjort min läxa som ska in i mårrn, skönt att skolan snart är slut!! Fast det känns faktiskt ganska så konstigt! Förut så hade man ju typ 10 år kvar av skolan och  nu så är det ju bara 2 veckor kvar, helt sjukt!!
Men jag märker att det är sista veckorna nu, jag blir sjukt seg och är nog lite skoltrött ( iallafall på grundskolan ^^) men snart är det ju sommarlov!!
Ska till Italien då med familjen, lagom roligt eftersom att det antagligen bara kommer att finnas massa pansionärer och små ungar dära. Men men får väl sola och bada så att jag blir lite brun ( brukar inte bli det annars).
Innan det ska jag sommarjobba på Lidavärdshus, komm gärna och ta en fika dära! :D

Var i Skärholmen igår och shoppade undekläder, 3 linnen och smycken :D Jag hittade ingen bikini som ja gville ha så jag åkte till Huddinge idag efter skolan och shoppade bikini och lite mer underkläder :D

Snart så är det ju klassresa ( på söndag till tisdag :D) och det kommer ju att bli sjukt roligt! Efterssom att nattvandringen var sjukt roligt så måste ju klassresan bli typ 1.000.000 gånger roligare eftersom att nattvandringen var 7 h och klassresan är 3 dagar!! Längtar!
Sen den 8 / 6 så e d bal i skolan och jag har nu en kavaljer att gå med :D Det kommer nog oxå att bli roligt!! Längtar som fan till d!
Har ju alla balkläder och sånt färdigt redan, men kommer inte att lägga ut bilderna på dom förän dagen efter eller samma dag.

Min data e lite konstig just nu så inga bilder kommer nu, kanske senare.

emmavicctoriaa

Ska en söndag verkligen få vara så tråkig?!

Sitter hemma och tråkar, kanske ska till farmor och testa en klänning men vet inte än eftersom att hon sover. Jag har lovat mamma att städa rummet som för övrigt ser ut som ett bombnedslag så jag förstår henne haha. Men att städa är inte precis min favorit sysselsättning så det blir lite stökigt då och då haha.

Jag kommer antagligen inte att vara inne mer i dag på datan i dag, eftersom att jag inte kommer att ha tillgång till internet så ifall ni vill nå mig så kan jag nås på mobilen.

Nu ska jag fortsätta att ha tråkigt och städa. Ska nog tvätta fönster sen, ännu mer tråk!!

emmavicctoriaa


Robin, Sandra och jag! :D

Hejsan!!
Jag kom idag hem ifrån Göteborg där jag varit från onsdags tills idag. Jag och familjen har varit på lisseberg och det var helt ok :D

Nattvandringen som klassen var på ÄGDE!! Kommer aldrig att glömma den, älskade klass!! Det var så roligt att bara vara vi! Jag höll på att garva ihjäl mig hela tiden, men kunde ju inte eftersom att det skulle ha verkat lite stört. Ni tycker säkert att jag e lite störd, men om ni hade varit mig och varit där så skulle ni ha fattat! Inte ens lina fattade varför jag tyckte att en sak var så rolig ( kan tyvär inte gå in på det ) men men jag tyckte det! vill bara tacka Robin för att du vilel gå med mig :D Lina höll ju på att gå med Fredric och larva sig så jag gick med Robin och ibland med Sandra :D Hade sjukt roligt med er, bara så att ni vet!!

Nu vill mamma ha datan så hej så länge!!

emmavicctoriaa

Natt, Kallt och Bad!

Hej!
Jag ska snart gå och lägga mig, jag vet att det är tidigt men jag ska ut på nattvandring i natt med klassen! Det kommer att bli sjukt roligt tror jag och jag har lovat att ta med mig mina badkläder, men får se hur det blir med det! Det kommer ju att vara sjukt kallt!! Och så e jag en badkruka som tycker att det ska vara 19+ för att vara badvänligt! Det är ju typ 5 grader nu!!! Får se hur det blir haha

Jag ska bara vara inne lite på datan sen så ska jag nog sova lite för att sedan äta och somna om igen :D
Men jag ska ju vara ute och vandra från 00.30 till ungefär 06.00! Så jag tycker faktiskt att jag har rätt till att sova! Haha

emmavicctoriaa

Hemma kväll med co

Jag har inte kunnat skriva på ganska så länge eftersom att jag har varit hemma hoss pappa och har därför inte haft tillgång till datorn så mycket.

I torsdags så fick jag mitt MOPPEKORT!! Jag fick även mitt bakomatkort! Blev väldigt glad då dom kom, får ju åka moppe nu! Jippey!!
Nu väntar jag bara på mitt legg, hoppas att det blev bra!

Jag sitter hemma med Lina och Tong och just nu så spelar dom GH haha innan var det Tony Hawks :D Dom är så söta tillsammans! Dom är lika söta när dom småtjafsar!
Jag ger dom alla lyckoönskningar! All kärlek från mig till er!

emmavicctoriaa


syster, vart är du?

Jag har precis kommit in efter att ha letat efter min lillesyrra som hade rymt till grannarna ocj hon hade inte sagt vart hon gått, gissa om jag blev orolig?!
Men jag kunde inte bli arg på henne, hon är ju så liten!
Nu ska min lillerbror: Marcus åka till sina scouter och paddla, tror att han kommer vara ganska så blöt och han kommer antagligen vara trött när han kommer hem.

I dag har jag fått ett ton av läxor och i mårrn så ska jag ha nationella i biologi! Fattar inte ens varför vi måste ha det, alla andra måste ju inte ha det!! Jag gillar det verkligen inte och det är som sagt ett av mina sämre ämnen i skolan. Men jag får väl vara nöjd med betyget eftersom att det är ganska så bra ändå :D

emmavicctoriaa


A change of pace

Jag vill bara tacka världens bästa band; A change of pace, för deras musik som alltid piggar upp mig när jag behöver piggas upp och deras musik gör mig glad. Tack så mycket! 



emmavicctoriaa


hemma och har tråkigt

Har precis kommit hem från en shopping runda med min mor och syster. Mamma köpte mat medans jag köpte 7 st copicmarkers ^^ Har snart köpt alla deras copics ( en annan bokhandel) :D

I dag så blir det tacos hemma med familjen och jag har ju lovat mamma att tvätta fönstrena så det får väl bli så, tråkigt nog :/

emmavicctoriaa

Lejonkungen

Är barnvakt åt min syrra nu och hon vaknade 8, yippey! ( Eller inte) Men som tur är så e brochan hemma så han tog hand om henne tills jag vaknade av att telen ringde. Det var en man som hade sett min anons om min kanin och som kanske vill ha honom.
Han sa att han skulle komma förbi lite senare, men jag trodde ju att hanh skulle komma runt 11-12, men han kom typ 10! Jag hade ju fortfarande morgonrock och så där! Mindre roligt :S.
Nu har jag precis ätit en underbar frukost med min syster och min bror och dom kololar just nu på lejonkungen 1 som råkar vara en av mina bästa tecknade filmer :D

I dag så hade jag ju tänkt att åka till bibblan, men får se hur det blir me det eftersom att mannen kanske kommer och hämtar kaninen.
Annar så ska jag fixa legg i dag i skärholmen. Just det, jag klarade moppekortet och det kommer nästa vecka skulle jag tro :D Då kan jag äntligen börja köra moppen :)

emmavicctoriaa

konserten

Har precis kommit hem ifrån konserten och jag kan bara säga en sak....
Den var grym!
Alla som sjöng och spelade var sjukt duktiga, men det var en person som stod ut lite mer (okej, mycket mer!) och hans namn är: Robin Araya! Han är sjukt begåvad, kan spela typ alla instrument och han sjunger så jäkla bra!!!!
Varför kan inte jag vara så duktig?! Haha.

Lina spelade bas och hon var grym! Älskar dig gumman!

Jag satt bredvid Ela och hennes syster och vi garvade ikapp när Leif drog sina små skämt :D

Ska bli skönt att vara ledig imårrn, men jag ska ju så klart vara barnvakt åt min syrra, men det är ganska så lungt (tror jag haha)
Vi ska bara till bibblan och låna lite böcker och sen så är jag ledig, runt 14.00, men jag vet inte riktigt vad jag kan göra då. Lina ska vara med Tong och Ela har utegångsförbud, om någon har ett eller fler förslag så e d bara att skriva :D

emmavicctoriaa

...

Sitter i skolan och har precis ritat en lineart som jag kommer att lägga upp på min deviantart.
Jag väntar på att åka till Huddinge aulan och kolal på konserten som min skola ska hålla.

Jag snart spela lite maffiawars på facebook, ses sen :D

emmavicctoriaa

Pengar, pengar, pengar!

Har precis kommit hem ifrån Skärholen där jag varit med min bästaste bästaste: Lina.
Jag skulle bara köpa nagellack, men det slutade med ett helt kitt för naglarna, nagellack och godis :D
Lina skulle bara köpa en deo, men det slutade med att hon köpte: hårspray, örhängen, nagelkitt, linne, skärp och hon köpte antagligen lite mer saker, men jag kom inte ihåg allt :P
Men som ni märker så köpte hon inte det som hon egentligen skulle köpa och som var anledningen till varför vi åkte dit, deon. Haha.

I dag har jag varit i skolan och dagen har väl varit någorlunda normal, ingenting speciellt hände.

I mårrn så är det öppet hus med uppträdanden och Lina ska spela bas. Go tjejen!
Det kommer nog att bli jätte roligt och jag och några till ska ha en utställning av våra bilder :D

Hej så länge!

emmavicctoriaa

Stan

Jag har precis kommit hem efter att ha varit i stan med min kompis Ela.
Jag köpte pärlor som jag ska göra halsband, armband och örhängen av till balen. Priset? det vill jag helst inte diskutera, det är sjukt dyrt att köpa pärlor! Men det blev ändå ett ganska så rimligt pris, men det är ju betydligt billigare att e-handla!
Ela köpte oxå lite pärlor som jag tror att hon skulle ge till sin syster som tydligen oxå håller på med sånt :D
I stan så fikade vi oxå och jag spelade på Elas ipod (ÄLSKAR den!!) men blev till slut arg på den eftersom att jag bara förlorade haha.
I dag hade vi narionella i matte, del C och det gick inte så jättte bra men får hoppas att det blir bra till slut :D

Ska göra smyckena, sätter upp bilder på dom senare i kväll :D

emmavicctoriaa

RSS 2.0